Εταιρικό Προφίλ

Το STUDIO PANOULIS αποτελεί εδώ και τρεις δεκαετίες την πιο αξιόπιστη πρόταση στον τομέα της φωτογραφικής κάλυψης και βιντεοσκόπησης εκδηλώσεων. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, κατέχει ολοκληρωμένη γνώση του πεδίου και εξασφαλίζει τη συνεργασία των καλύτερων επαγγελματιών στο είδος τους, προσφέροντας στον πελάτη  ένα άρτιο αποτέλεσμα.

 

Στόχος μας η αποτύπωση της στιγμής. Επιδιώκουμε οι εικόνες που δημιουργούμε να αποτυπώνουν με τρόπο δυνατό τα συναισθήματα της κάθε ιδιαίτερης εκδήλωσής σας, ώστε οι φευγαλέες στιγμές να γίνονται για πάντα απόκτημά σας.

 

Επιδίωξή μας να θέτουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες αποτελούν σημείο αναφοράς και πρότυπο επαγγελματικής δράσης στο χώρο της αγοράς, με κύριο στόχο τη δημιουργία σχέσεων που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και αντέχουν στο χρόνο. Στο συνδυασμό των στοιχείων αυτών οφείλεται η μακροχρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο και το αξιόλογο πελατολόγιό μας.

 

Με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνουμε τη φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση προσωπικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Το δυναμικό μας αποτελείται από ένα ευέλικτο σχήμα έμπειρων αλλά και νέων ανθρώπων, με ανώτερη επαγγελματική κατάρτιση, απόλυτα εξοικειωμένων με τη νέα τεχνολογία και με διάθεση για δημιουργία σε κάθε project που αναλαμβάνουμε.

Κλείσε το Menu
Φωτογραφίες
Θέματα
Ανάζήτηση